وسایل آشپزی

وسایل آشپزی ابزارهایی هستند که با یاری آنها گیاهان و مواد خوردنی را می‌توان به گونه غذا در آورده و آماده خوردن کرد. این ابزارها را می‌توان به دسته‌های گوناگونی بخش کرد مانند ابزارهای نگهداری خوراک، ابزارهای زدودن بسته بندی، ابزارهای آمایش خوراک خام و ابزارهای پخت غذا.

* آبکش
* آبمیوه گیری
* آرامپز
* آسیاب برقی
* اجاق گاز
* الک
* برشتار
* برشته‌کن
* پلوپز
* پوستکن
* پوشش آلومینیومی
* پیمانه
* تخته برش
* ترازوی آشپزخانه
* تندپز
* تنور
* چرخ گوشت
* چوب‌پنبه‌بازکن
* خامه‌پخش‌کن
* خامه‌ریز
* خمیرگیر
* دربازکن
* دیگ
* دیگ زودپز
* رنده
* ساطور
* سبزی‌خردکن
* سماور
* سیخ
* ظروف آشپزی
* فر موج‌پز
* قابلمه
* قهوه‌جوش دستی
* قالب شیرینی‌پزی
* قیف
* کارد
* کاسه
* کتری
* گوشتکوب
* ماهی‌تابه
* مخلوط‌کن
* مشک
* ملاقه
* وردنه
* هاون
* یخزن

== جستارهای وابسته ==

* انواع ظروف شرابخوری

== پیوند به بیرون ==

* نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *