تارت

تارتها دسته‌ای از خمیرها یا نانها زیرین ویژه شیرینی جات و یا غذاها به شمار می‌آیند. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیکها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینیجات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود. از جمله تارتهای شیرینی می‌توان به تارت انگور و تارت غذایی به تارت مرغ اشاره نمود.

== منبع ==

Wikipedia contributors, “Tart,” Wikipedia, The Free Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Tart&oldid=205481391

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *