آشپزی
Posted On جولای 21, 2009
آشپزی عمل آمادهکردن مواد غذائی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، و یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین طور کشورهای اروپایی و آمریکایی.
== مکاتب آشپزی ==
* آشپزی ایرانی
* آشپزی ترکی
* آشپزی چینی
* آشپزی رومی
== جستارهای وابسته ==
* وسایل آشپزی
* نوشیدنی
* ادویه
* سبزیجات
* میوهها
* چاشنی
* سس
* استیک
* دنبلان
* دسر